Beheer eenvoudig gemaakt

Beheer van objecten in de openbare buitenruimte hoeft niet complex te zijn. iASSET biedt altijd een compleet beeld van alle objecten en sluit naadloos aan op de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Met één muisklik krijg je inzicht in de locatie, beschrijving, kwaliteit, onderhoudsplanning en kosten van objecten; individueel, per groep of in een specifiek gebied. Alles direct zichtbaar op kaarten of foto’s. Bovendien stel je in een handomdraai overzichten voor meerjarenramingen of themakaarten samen. Dit alles vanuit één gebruiksvriendelijk systeem dat overal beschikbaar is.

Integraal beheer

iASSET is ontwikkeld vanuit het perspectief van de gebruiker. Het is niet langer nodig verschillende systemen met elkaar te koppelen of ingewikkelde Excel-overzichten te maken. Je hebt altijd overzicht op basis van de meest actuele en correcte gegevens. Snel inzoomen op detailniveau of een totaaloverzicht creëren doe je met slechts een paar muisklikken. De navigatie is dusdanig opgezet, dat beheerders direct met het systeem aan de slag kunnen. iASSET helpt beheerders hun arealen risicogestuurd te onderhouden en biedt concrete managementinformatie voor onderhoudsbeslissingen of -planningen. Zo houd men altijd de regie over de openbare ruimte en de kosten!

In de cloud

iASSET is een webgebaseerde applicatie. Een webbrowser biedt direct toegang tot alle gegevens en functionaliteit. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over installaties, licentiekosten of software updates. Het systeem is gebaseerd op open standaarden. In de cloud werk je altijd met de meest actuele versie en data. Je logt in en vervolgens kun je direct aan de slag.

Voor vragen kun je vanzelfsprekend altijd bij de Helpdesk terecht. Ook onderweg is iASSET direct toegankelijk. Niet alleen om gegevens in te zien, maar ook om nieuwe informatie of inspectierapporten toe te voegen. Dat kan met een tablet of smartphone met internetverbinding of via de speciale Schouw-app (geschikt voor iOS en Android).

Door specialisten

iASSET bevat alle beheerthema’s binnen de openbare ruimte; van verhardingen en gebouwen, tot groen en verlichting. Dat is mogelijk omdat het systeem ontwikkeld is met vakspecialisten. Zij hebben hun kennis gebundeld in de verschillende thema’s. Zo weet je zeker dat alle informatie correct is en aansluit bij de nieuwste normen, standaarden en methodieken.

De voordelen van iASSET op een rij:

  • Alle objecten in één overzicht
  • Complete informatie op alle niveau’s
  • Eenvoudige navigatie
  • Werkt met BGT-, IMGeo- en IMBOR-standaarden
  • Altijd toegang in de cloud
  • Ontwikkeld door vakspecialisten
  • Snelle implementatie
  • Lage kosten

iASSET is een online platform voor het beheer van de openbare ruimte. Als beheersysteem is het integraal toepasbaar en kan de gebruiker met een aantal muisklikken inzicht krijgen
in alle beheerobjecten, beheerkosten en meerjarenoverzichten.

Services

Waar zijn we goed in.
0
%
UPTIME
0
+
SPECIALISTEN IN ONS TEAM
0
BEHEERTHEMA'S
0
+
KLANTOMGEVINGEN

Onze ervaring in jouw voordeel

Wat interessante kentallen van ons product.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat een van onze adviseurs je helpen bij het samenstellen van het pakket dat het beste bij je past.

+31 (0)341 760 799

info@iasset.nl